Lăcrămioara de 52 de ani a murit în Italia, după ce a lovit-o un şofer pe trecerea de pietoni

De o moarte fulgerătoare şi parcă prea devreme, a avut parte românca Lăcrămioara Şuler. Aceasta avea 52 de ani şi a decedat ieri, 14.05.2019, după trei zile de agonie, pricinuită de un accident grav de care a avut parte, scriu cei de la observator.tv

Lili cum îi spuneau prieteni, a murit la Ancona, după ce sâmbătă fusese lovită de maşina pe o trecere de pietoni, de un italian în vârstă. După accidentul groaznic, românca noastră s-a zbătut trei zile între viaţă şi moarte înainte să-şi dea Duhul.

Conform paginii de Facebook Sportello per L’immigrazione, din cauza rănilor multiple suferite, aceasta a murit în spital. Imediat, trupul neînsufleţit a fost depus la camera mortuară din Torrette, cartier situat la periferia oraşului Ancona.

La capelă a fost efectuată o slujbă religioasă la ora 15.30 şi se pare că trupul neînsufleţit va fi incinerat în Italia, urmând ca cenuşa să fie transportată în România.

În urma femeii, rămâne un băiat de numai 17 ani, Alexandru Şuler. Cei care au cunoscut-o povestesc că Lăcrămioara a fost obligată de multe ori să-şi crească fiul singură, fiind pentru Alex atât mamă, cât şi tată. Articolul continuă după reclame …

loading...

Conform informaţiilor, Alexandru Şuler a devenit titular incontestabil al naţionalei de rugby U18 a României care a evoluat la Campionatul European din Rusia. Alex a prins lotul ca şi component al echipei CSS 2 Baia Mare şi a marcat un eseu în meciul cu Germania, pierdut cu 13-17.

Tânărul Alexandru a fost crescut în zona Moldovei şi a ajuns chiar să joace pentru o perioadă în Italia.

Lăcrămioara Şuler avea obiceiul să posteze pe contul ei de Facebook toate realizările fiului ei, fiind foarte mândră de el.

Astăzi, pe pagina ei de Facebook curg mesajele de condoleanţe pline de tristeţe.

Sursă FOTO. Citiţi mai mmulte informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul observator.tv