Secret descoperit! Soţia a găsit în telefonul soţului poze cu mama ei dezbrăcată

Într-una din zile, Tania a avut o simplă curiozitate şi a intrat în telefonul soţului, în timp ce acesta nu era prin apropierea ei. Gestul ei a ajuns să o coste căsnicia, pe care o credea incredibil de frumoasă., scriu cei de la a1.ro

„Am intrat în telefonul soțului și am găsit poze cu mama dezbrăcată. Apoi am aflat secretul”. Tânăra femeie are doar 27 de ani şi a ajuns să-şi povestească necazul în direct la radio.

Căsnicia frumoasă pe care presupunea că o are s-a năruit în câteva momente. Telefonul soţului ei conţinea fotografii cu mama sa dezbrăcată, apoi nebunia a continuat pentru că a găsit și câteva convorbiri online între bărbat și cea care i-a dat viață. convorbiri pasionale, de dragoste.

Fără să stea prea mult pe gânduri şi supărată foc pe ceea ce descoperise, tânăra sunat-o pe mama sa și a pus-o în fața faptului împlinit. În scurta discuţie avută cu mama ei, aceasta a descoperit un lucru mult mai grav decât credea. Soţul şi mama ei, aveau o relație de mai bine de șase ani, ceea ce a reprezentat cireașa de pe tortul adulterului.

Nervoasă, tânăra a găsit soluția pentru a se răzbuna. A povestit întreaga istorie în direct la un radio din Australia, locul în care s-a petrecut totul. În cadrul show-ului matinal, „Kyle and Jackie ‘O’ ”, o populară emisiune la Antipozi, Tania a spus totul spre surprinderea generală: Articolul continuă după reclame…

„Am căutat în telefon într-o seară și am văzut pozele. Nu-mi venea să cred. Aveam impresia că visez, că am un coșmar. Am aflat ulterior că relația lor dura de… 6 ani! Da, ați auzit bine… De 6 ani. Am vrut să spun totul la radio pentru că am simțit că așa am să mă răzbun. Am început procedura de divorț a doua zi. Pentru mine, ei nu mai există”, a spus femeia înșelată.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro