GROAZNIC! O femeie a MURIT lângă SOŢUL ei, alte 12 au fost RĂNITE, iar unui bărbat i-a fost smulsă mâna din umăr.

Clipe de groază au trăit pasagerii unui microbuz noaptea trecută. Accidentul s-a produs, joi dimineața, pe sensul de mers dinspre București spre Pitești, pe autostrada A1. Un microbuz plin cu pasageri s-a ciocnit violent cu o dubă de marfă, în timpul unei depăşiri periculoase, scriu cei de la observator.tv

Din primele informaţii, o femeie a murit lângă soţul ei, în accident: “Într-o secundă! Eu acum ce mă fac?”, îşi plânge bărbatul durerea. 14 oameni se întorceau de la muncă miercuri noaptea, când microbuzul care îi ducea spre casă a intrat într-o depăşire şi a lovit o dubă.

Bărbatul a vorbit despre tragedia prin care trece, la câteva minute după nenorocire.

“Într-o fracţiune de secundă am… O frână bruscă la maşină şi, soţia aflându-se în spate pe bancă… M-am dus, deja când am început să mă uit, să văd despre ce e vorba, deja era decedată.” Bărbatul este disperat. Soţia a murit sub ochii lui. La un moment dat, pe autostradă, în dreptul kilometrului 22, microbuzul în care se aflau ar fi intrat într-o depăşire şi a lovit, din lateral, o autoutilitară.

“Am pierdut o fiinţă care mi-a fost cea mai credincioasă femeie şi care muncea cel mai mult la dumneavoastră în firmă. Dacă firma de transport nu prezenta, întârziau şoferii, nu erau atenţi la volan, făceau numai boacăne. Dintr-o secundă, a omorât-o pe loc. Pe loc a murit, n-am putut s-o salvez. Eu acum ce mă fac?”, se întreabă el.

loading...

Împreună cu cei doi soţi, în microbuz mai erau alte 12 persoane. Şase dintre ele au fost rănite. O femeie e în stare gravă, unui bărbat i-a fost smulsă mâna din umăr.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informatii interesante pe portalul
observator.tv