O româncă s-a întors din Italia, iar după ce banii s-au terminat a fost dată afară din casă de către mamă şi frate

O femeie româncă de 57 de ani din Buzău s-a întors acasă, deoarece soţul ei italian cu care a avut o căsnicie de 10 ani, s-a stins din viaţă pe neaşteptate. După ce l-a îngropat, Luminița Stoica şi-a vândut casa din Italia şi toate bunurile, apoi s-a întors în România, alături de familie ei pe care o credea iubitoare, scriu cei de la rotalianul.com citând adevarul.ro

Într-o zi, banii s-au terminat şi inevitabil au început şi problemele, iar femeia susţine că a fost dată afară din apartament de fratele ei, spre disperarea vecinilor care o cunosc de o viaţă. Acum trăieşte în maşina adusă din Italia, alături de cei doi căţei care i-au rămas credincioşi.

„Nu le-am făcut nimic – spune femeia despre rudele sale – ei au vrut să mă dea afară pentru că nu le-am mai dat bani. Eu din Italia le-am trimis mereu bani. Am depus probe la judecătorie. A influenţat-o pe mama, care e bolnavă, să mă izgonească”, spune Luminiţa.

Luminița se află acum într-o stare nu tocmai bună de sănătate, nu mai are bani şi nici asigurare de sănătate.

Până la plecarea în Italia, femeia fusese contabilă la o şcoală din Buzău, fiind absolventă a trei facultăţi, scrie sursa citată.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com