Video şocant – Un tată și-a împins fiica pe scări în jos, pentru că nu a fost cuminte în magazin

Un bărbat pe nume Artem, în vârstă de 46 de ani, a fost arestat după ce și-a aruncat fetița de șase ani pe scări, pentru că nu l-a lăsat pe fratele ei de trei ani să împingă căruciorul la supermarket, scriu cei de la stiri.aiudeanul.ro citând Daily Mail.

Tatăl este ucrainiean, are patru copii şi a fost arestat pentru că și-a aruncat fiica în jos pe treptele unui supermarket din Ucraina. Artem a fost interogat de poliție după ce personalul din supermarket a postat înregistrările surprinse de camerele de supraveghere pe Facebook, provocând indignare.

Pe imaginile video se vede cum tatăl o trage pe fiica lui Angelika, în vârstă de șase ani, afară din supermarket. Apoi acesta o aruncă pe fetiță pe trepte în jos, într-un gest de o brutalitate greu explicabilă.

Cu toate că este vinovat, tatăl se apără și afirmă că fetița s-a smuls din mâinile lui înainte de a cădea pe scări. Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere instalată la intrarea în supermarketul “Gurtovnya”, din orașul Rivne, Ucraina.

Cu toate că şi-a văzut fetiţa întinsă pe asfalt, șocată și supărată, acesta a hotărât să se întoară înăuntru în supermarket. Fetița s-a ridicat apoi și a urcat prudentă treptele, ezitând parcă să-și urmeze tatăl în magazin. Articolul continuă după reclame …

loading...

Ca şi în România, trecătorii care au asistat la incident, nu au intervenit în niciun fel. În urma investigaţiilor se pare că fetiţa nu a fost rănită, aceasta prezentând doar câteva vânătăi, scriu cei din presa locală.

Ce au declarat poliţiştii

Purtătorul de cuvânt al poliției, Zoriana Melnyk, a declarat: “Videoclipul a atras atenția poliției după ce a fost postat pe Facebook. Mulțumită localnicilor, omul a fost identificat rapid. Poliția a vizitat familia bărbatului și soția sa l-a recunoscut pe el și pe fiica lor în film”.

În cursul interogatoriului, tatăl a spus că fiica sa și fratele ei mai mic, de trei ani, au vrut să împingă căruciorul de cumpărături. Ei au început să se certe pe această temă la supermarket. Artem a încercat să-și liniștească copiii, dar nu a reușit și s-a înfuriat. Apoi a scos-o pe fetiță afară. El a declarat că atunci când au ajuns afară, fetița s-a smucit și a căzut pe scări. Totuși imaginile surprinse de camerele de supraveghere par să arate altceva.

Artem a fost acuzat de neglijență parentală și i s-a deschis dosar penal. Acum este în așteptarea procesului. Serviciile sociale locale vor monitoriza familia și vor consilia părinții. Tatăl este pasibil de o pedeapsă de până la un an de muncă penală dacă este găsit vinovat.

Sursă VIDEO: Hot News Media Citiţi mai multe informatii interesante pe portalul stiri.aiudeanul.ro