Accident grav în Germania! Un român de 39 de ani şi fiul său de 13 ani s-au strivit de un perete de beton

În noaptea de 17 spre 18 mai 2019, a fost înregistrat un accident cumplit în oraşul Recklinghausen (Dortmund) din Germania, victimele fiind un român în vârstă de 39 de ani şi fiul său de 13 ani.

Din primele informaţii de la faţa locului, conform celor de la observator.tv care citează nrw-aktuell.tv, accidentul a fost unul cumplit şi s-a produs în condiţii încă necunoscute de autorităţi, având în vedere că este inexplicabil cum a reuşit românul să intre în plin, în peretele de beton.

Se pare că românul nostru conducea autoturismul marca Volkswagen Golf, înmatriculat în Franţa, iar pe scaunul din dreapta faţă se afla fiul său de 13 ani.

În urma impactului deosebit de violent, cei doi români au rămas încarceraţi în maşina distrusă.

Aflat în apropierea accidentului, un martor a sunat la Poliţie pentru a anunţa accidentul, iar la faţa locului au intervenit inclusiv pompierii care i-au scos cu greu pe cei doi dintre fiarele contorsionate.

loading...

Potrivit celor de la nrw-aktuell.tv , şoferul român este în stare critică, în timp ce fiul său de 13 ani este în stare gravă, dar stabilă.

Copilul a suferit numeroase traumatisme, inclusiv fracturi la ambele picioare.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a întâmplat accidentul, una dintre ipotezele luate în calcul fiind aceea a şoferului român care ar fi consumat alcool sau substanţe interzise.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv