Ca să fugă de PUŞCĂRIE, un condamnat din Bacău şi-a săpat un “mormânt” şi s-a ascuns în el

Un bărbat de 38 de ani din Bacău a fost condamnat la 4 ani şi 10 luni pentru tulburarea liniştii publice, numai că nu s-a prezentat să-si ispăşească pedeapsa, motiv pentru care poliţiştii au plecat pe urmele lui, scriu cei de la a1.ro

În ziua de sâmbătă, poliţiştii l-au prins, pe fugarul de 38 de ani. Acesta se ascundea într-o groapă acoperită cu scânduri şi gunoi, în oraşul Buhuşi, judeţul Bacău.

„Sâmbătă, 18 mai a.c., în urma efectuării unei ample acţiuni informativ-operative, poliţiştii băcăuani de investigaţii criminale au descins în cartierul Orbic din oraşul Buhuşi, unde au depistat un bărbat, de 38 ani, din oraşul Buhuşi, care se afla ascuns într-o groapă acoperită cu scânduri şi gunoi”, au transmis reprezentanţii IPJ Bacău.

Judecătoria Buhuşi a emis, pe numele său, un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, prin care a fost condamnat la 4 ani şi 10 luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

În cele din urmă, bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Acţiunea de prindere a celui în cauză a beneficiat de sprijinul Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia Operaţiuni Speciale precum şi al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro