Petrică Stavăr de 26 de ani, recent întors din străinătate şi-a pus capăt zilelor, iar la trei ore după, mama lui s-a sinucis

Tragedie fără margini într-o familie din județul Vaslui. Ceea ce părea incredibil, iată că s-a şi întâmplat. Tânărul Petrică Stavăr a ales cu bună ştiinţă să îşi pună capăt zilelor, la numai câteva zile după ce revenise în ţară, de la muncă din străinătate.

Nesuportând durerea pricinuită de pierderea fiului ei drag, mama acestuia s-a sinucis.

Cum a fost totul posibil …

Conform celor de la rotalianul.com care citează estnews.ro, tânărul Petrică Stavăr s-a sinucis în pădurea Delea. Și-a lăsat mașina la marginea pădurii, cu banii și cheile la vedere, pe bord și s-a spânzurat de un copac.

După aproximativ trei ore, mama lui, în vârstă de 56 de ani, s-a aruncat în gol de pe pasarela din zona Gării Vaslui. Încercările personalului medical de a-i salva viața au fost inutile, femeia a suferit răni grave la impactul cu solul care i-au cauzat decesul imediat. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Petrică se întorsese de câteva zile din Anglia, scrie sursa citată și nu se cunoaște motivul exact pentru care a recurs la acest gest extrem. Prietenii spun că băiatul se certase cu iubita și aceasta ar putea fi cauza pentru care a renunțat la viață.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii evenimentelor.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul rotalianul.com