Cinci ROMÂNI au violat o adolescentă într-o parcare auto din Anglia şi au filmat totul cu telefoanele mobile

Incidentul oribil s-a petrecut la sfârşitul anului trecut într-o parcare auto din Jersey, atunci când cinci români care lucrau în agricultură, au violat o adolescentă, filmând totul cu telefoanele mobile, scriu cei de la stiri.aiudeanul.ro citând Daily Mail.

De curând, o instanță din Anglia a pronunțat sentințele în cazul violatorilor români, iar aceştia au fost închiși, fiecare primind câte 10 ani de puşcărie.

Totul s-a întâmplat într-o seară, când românii se aflau la distracţie într-un club. Aceştia au observat victima care era sub influenţa băuturilor alcoolice, moment în care s-au hotărât să o violeze.

Pe o cameră de supraveghere din zonă s-a văzut cum Marius Dobrin i-a oferit o țigară și i-a pus haina pe umerii victimei, în timp ce părăseau clubul unde se distrau. Ceilalți patru români pot fi văzuți așteptând în apropiere.

Astfel, adolescenta a fost răpită din clubul de noapte și dusă într-o parcare auto din Jersey, unde grupul a violat-o. Fără remuşcări, aceştia au filmat totul, chiar și părți din chinul oribil la care a fost supusă fata. Tânăra a rămas tăcută în timpul atacului, deoarece a fost amenințată că va fi ucisă, spun mărturiile din instanță. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Cei cinci atacatori sunt: Florin Călin, 20 de ani, Dorel Diaconu, 23 de ani, Oprea Dobre, 18 ani, Alexandru Dobrin, 18 ani și Marius Dobrin, de 24 de ani. Fiecare din cei cinci români inculpați au fost condamnați la zece ani de închisoare.

În momentul când au fost întrebaţi dacă sunt vinovaţi, aceştia au recunoscut totul.

Marius Dobrin

Decizia justiției

Judecătorul a consemnat faptul că cei cinci bărbați au plecat împreună cu victima dintr-un club de noapte. Marius Dobrin a fost cel care a sedus victima invitând-o la dans și a flirtat cu ea. La ieșirea din club victima “părea foarte beată”. Dobrin și victima au mers apoi pe strada Bath, fiind urmăriți de ceilalți patru inculpați. Cei cinci bărbați au condus victima în parcarea auto Les Platons, unde au violat-o. Din declarațiile date la poliție, se spune că victima nu a încercat să se opună. Era foarte speriată deoarece a fost amenințată cu moartea.

Filmările făcute cu telefonul mobil de către Diaconu și Calin s-au dovedit a fi cruciale pentru poliție în investigarea cazului. Victima suferă acum de tulburare posttraumatică de stres în urma atacului.

Ei vor mai fi încă 12 ani înscriși în Registrul infractorilor sexuali. Cei cinci români au primit și recomandarea pentru deportare. Li s-a impus și o ordonanță de restricție, care îi împiedică să contacteze victima.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
stiri.aiudeanul.ro