O tânără şi mama ei, au împărţit acelaşi bărbat. Într-o zi, fiica a aflat că mama ei este gravidă cu iubitul …

Un caz deosebit de “ciudat” şi o idilă amoroasă cu iz de telenovelă. Ce s-a întâmplat de fapt? O tânără l-a cunoscut pe o reţea de socializare pe Dănuţ, un bărbat trecut prin viaţă, de care s-a îndrăgostit imediat, scriu cei de la a1.ro

Fără să bănuiască ce îi va rezerva viitorul, tânăra şi-a chemat iubitul să locuiască cu ea şi mama ei, sub acelaşi acoperiş.

Nimic interesant până acum, doar că într-una din zile, mama tinerei a râvnit la iubitul fiicei ei şi aşa s-a născut o idilă amoroasă greu de imaginat.

Totul a fost ţinut secret, doar că într-una din zile, după multe partide de amor, mama rămâne însărcinată cu iubitul fiicei.

Ceea ce părea o telenovelă romantică, s-a transformat într-o dramă pentru tânăra fată, iar Dănuţ, vine la televizor să ceară sfaturi despre cum să iasă din această situaţie urâtă. Articolul continua dupa reclame …

loading...

De reţinut faptul că, povestea lor nu a durat mai mult de trei luni, până când Dănuţ a cunoscut-o pe cea care ar fi putut să îi fie soacră. Iar, atunci, destinul a hotărât altceva. Acum, bărbatul se pregăteşte să fie tată şi nu ştie cum să depăşească momentul ruşinos în faţa fostei lui iubite.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro