Asociaţia MicNews din Bucureşti, organizează o acţiune caritabilă pentru copiii defavorizaţi de la Şcoala nr. 1 din Cernica.

Asociaţia MicNews din Bucureşti sub conducerea Preşedintelui Mihai Căldăraru a pregătit o surpiză plăcută pentru copiii defavorizaţi de la Şcoala nr. 1 din localitatea Cernica, în data de 23 mai 2019, ora 18:00.

Preşedintele Mihai Căldăraru a pregătit cadourile ce vor fi oferite în cadrul campaniei umanitare şi a ţinut să mulţumească sponsorilor şi oamenilor de rând pentru sprijinul acordat, care prin gestul lor vor aduce un “strop de zâmbet” pe chipurile acestor copii.

Totodată, Mihai Căldăraru face apel la toţi cei care sprijină Asociaţia MicNews din Bucureşti să îi fie aproape în următoarea campanie umanitară ce se va desfăşura de ziua lui, unde beneficiarii vor fi atât copiii defavorizaţi cât şi vârtnicii uitaţi prin căminele de bătrâni din zona Capitalei.

Ca în fiecare an, pe data de 25 mai, de ziua lui, Mihai Căldăraru, Preşedintele Asociaţie MicNews doreşte să dăruiască celor nevoiaşi, pachete cu cadouri constând în îmbrăcăminte, alimente, jucării, dulciuri si produse igienico-sanitare. Pentru ca, toate acestea să se poată realiza, asociaţia a iniţiat o Campanie Umanitară denumită generic, “Dăruind Vei Dobândi”.

Astfel, în perioada următoare, oamenii şi firmele private, sunt invitaţi să doneze pachete cu alimente neperisabile (zahăr, ulei, orez, conserve, paste făinoase, mălai, dulciuri) şi de ce nu, tichete de masă, care vor fi transformate ulterior în alimente necesare persoanelor nevoiaşe. Pentru cei care vor să facă donaţii, se va amenaja în fiecare sediu social, un punct de colectare a acestora. Articolul continua dupa reclame …

loading...