Un PREOT din Constanţa a filmat-o pe sora de 16 ani a soţiei, cu o cameră ascunsă în baie

Momente incredibile a trăit soţia unui preot din Constanţa. Acesta are 32 de ani şi este acuzat de soţia sa, că ar fi instalat camere de supraveghere în baie pentru a o urmări pe sora ei, o fată de numai 16 ani.

Conform reporterilor de la observator.tv, cu 3-4 ani în urmă se pare că a început calvarul soţiei în privinţa infidelităţii preotului, iar apoi a continuat cu violenţă fizică. Acela a fi fost momentul în care soţia a decis să divorţeze.

Astfel, preotul şi soţia sa sunt în proces de divorţ, iar de curând, femeia a aflat că sora ei de 16 ani, a fost filmată în ipostaze indecente de către soţ, folosindu-se de o cameră de supraveghere ascunsă în baie.

Nu a trecut mult timp şi preoteasa a descoperit mai multe clipuri video în laptop-ul şi telefonul preotului, unde sora ei apare în iposteze intime.

Preoteasa a decis să copieze imaginile şi să le pună la dispoziţia anchetatorilor. De reţinut că sora cea mică a preotesei locuieşte împreună cu ei, iar femeia a observat că soţul ei o privea pe adolescentă foarte insistent. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Pe numele preotului, părinţii preotesei au depus o plângere la DIICOT Constanţa pentru pornografie infantilă.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv