Şi-a UCIS fetiţa de două luni zdrobindu-i coastele, pentru că nu se mai oprea din plâns

Abigail Palmer în vârstă de 33 de ani, a fost condamnată la 13 ani de închisoare, fiind găsită vinovată de uciderea fetiţei ei Teri-Rae, în vârstă de doar două luni.

Conform celor de la stiri.aiudeanul.ro care citează Daily Mail, curtea regală din Birmingham a găsit-o vinovată pe femeie de omucidere, într-un proces judecat la începutul acestei luni.

În urma anchetei desfăşurate, s-a constatat că femeia și-ar fi sunat dealerul său de cocaină, în timp ce copilul ei era în stare critică. Aceasta nu a chemat ambulanța timp de 15 minute și până când au sosit paramedicii, fetița a murit. Medicii de pe ambulanţă nu au reușit să o resusciteze pe Teri-Rae, constatându-se decesul.

Ce a constatat instanţa…

În urma declaraţiilor date de Abigail Palmer, s-a stabilit că aceasta nu dormise timp de 72 de ore înainte de incident. Judecătoarea care a condamnat-o a spus că mama a zdrobit cutia toracică a fetiței cu mâinile ei. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Mama i-a provocat micuţei zece fracturi la nivelul coastelor, iar aceasta nu a mai putut să respire. Judecătoarea a spus: “Ceea ce ați făcut a fost îngrozitor. Numai tu știi de ce i-ai făcut acest lucru lui Teri-Rae. Nu e nevoie de prea multă imaginație să-ți dai seama de ce ai făcut-o. Fetița plângea și totul s-a declanșat pe seama lipsei de somn datorate chefurilor din zilele precedente”.

Teri-Rae a murit pe data de 2 ianuarie 2017, la numai nouă săptămâni de la naștere, cântărind doar 2 kilograme. Instanţa a mai descoperit că în momentul când mama era însărcinată, a fost testată pozitiv pentru consum de cocaină în timpul sarcinii. În acel moment s-a pus problema ca după naştere, fetiţa să-i fie luată din îngrijire din cauza abuzului de droguri și alcool.

Ancheta nu a putut să stabilească dacă mama se afla sub influența cocainei în momentul tragediei. Totuși în ziua fatidică, femeia a avut 23 de apeluri către furnizorul său de droguri. Cu toate acestea, Abigail Palmer a negat şi faptul că ar fi consumat alcool. Totuși medicii de la spital au declarat că aceasta mirosea a alcool în ziua incidentului. Mai mult decât atât, două sticle de băuturi spirtoase au fost găsite în frigiderul femeii.

În momentul pronunțării sentinței judecătoarea a spus că și-a ucis fiica într-un gest suprem de egoism. Aceasta a tras și o concluzie amară: “Acesta este lucrul cu care va trebui să trăiți și să vă străduiți să vă împăcați”.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiri.aiudeanul.ro