De ziua lui, Mihai Căldăraru a dăruit cadouri bătrânilor şi copiilor

În data de 25 mai 2019, preşedintele Asociaţiei MicNews, domnul Mihai Căldăraru, a împlinit frumoasa vârstă de 33 de ani. Nu a dorit cadouri de ziua lui, dar a vrut să dăruiască şi să-i facă să zâmbească pe cei care au nevoie.

Încărcat cu multe cadouri, Mihai Căldăraru a poposit la Căminul de bătrâni nr.6, Sfântul Dumitru din Cernica. Aici s-a întâlnit cu bătrânii care s-au bucurat de cadourile primite de la sărbătorit.

Nu a dorit ca ziua să se termine, fără ca să împartă cadouri şi în scara unui bloc de pe strada Mihai Eminescu. Copii aflaţi în faţa blocului, la joacă, au primit cu bucurie pungile cu dulciuri aduse de Mihai Căldăraru.

În urma unei discuţii telefonice avute cu sărbătoritul, acesta a declarat cu modestie că „el este fericit atunci când poate aduce un zâmbet pe buzele celor nevoiaşi”.

Întrebat de viitoarele proiecte, preşedintele Asociaţiei MicNews spune că acţiunile caritabile vor continua şi în viitorul apropiat, iar acum se fac demersurile pentru atragerea de fonduri necesare organizării unei „tabere a copiilor nevoiaşi” care vor ajunge la mare să vadă pentru prima dată apa şi nisipul fin al plajelor.

„Astăzi am primit Diplomă de Merit și Diplomă de Recunoștință, pentru tot ajutorul oferit în cadrul Campaniei DĂRUIND VEI DOBÂNDI! Mulțumesc domnului Gelu Apostol, primarul comunei Cernica și tuturor oamenilor cu suflet mare! Dumnezeu să vă ocrotească și multă sănătate. Vă aștept cu mic cu mare, să vă alăturaţi campaniei umanitare, Sărăcia Distruge Omenia!”