Un român de 32 de ani din Italia, s-a sinucis pentru că nu a mai suportat pierderea iubitei răpusă de cancer

O poveste de dragoste frumoasă s-a transformat rapid într-o tragedie greu de închipuit. Doi tineri s-au iubit încă de pe băncile liceului şi sperau că nimic şi nimeni nu le va putea distruge dragoste ce şi-o purta unul altuia, scriu cei de la stiridiaspora.ro citând publicația Il Tempo.

Cu doar trei luni în urmă, logodnica a afla vestea cumplită şi anume că, suferă de cancer uterin şi sunt slabe şanse de a se mai face bine. Acela a fost momentul cel mai dureros pentru ambii parteneri de viaţă.

Toate speranţele, visele şi idealurile lor se năruiau precum piesele de domino.

Boala a avansat într-un mod deosebit de rapid, iar luna trecută, tânăra de doar 30 de ani s-a stins din viaţa pe patul spitalului, lăsând în urmă un logodnic sfâșiat de durere şi un om care nu-şi mai găsea locul, fără ea în preajmă.

Joia trecută, românul nostru de 32 de ani s-a aruncat de la 15 metri înălţime pe casa scării spitalului din Roma, acolo unde iubita lui şi-a dat ultima suflare. Articolul continua dupa relcame …

loading...

Cu o ultimă speranţă de a se elibera de durerea sufletească prin care trecea, tânărul a strigat “Te iubesc, vin după tine!”, după care s-a prăbuşit în gol.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul stiridiaspora.ro