Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, revoltat după condamnarea lui Dragnea: “Medicii să dea măririle de salarii înapoi şi să plece din ţară”

Ceea ce pare a fi o glumă proastă, iată că se întâmplă şi în realitate. Statul paralel l-a îngenunchiat pe liderul PSD, Liviu Dragnea şi în cele din urmă l-a făcut knockout, trimiţându-l în spatele gratiilor, scriu cei de la ziarulromanesc.net

În peisajul politic, cel de apărare al liderului băgat la închisoare, vezi Tu Doamne, NEVINOVAT, a apărut deputatul PSD Cătălin Rădulescu, care este şi unul dintre oamenii fideli ai fostului şef PSD, şi care şi-a vărsat năduful pe medici, profesori şi fermieri.

Deputatul le-a reproşat că nu s-au mobilizat la urne, în ciuda creşterilor de pensii şi salarii oferite de guvernarea PSD.

„În primul rând, încercăm să trecem peste şocul asta. E o chestie care ne-a dat peste cap pe toţi. Mai ales că toţi au fost achitaţi pe bandă rulantă. Singurul care a fost condamnat cu executare este preşedintele Dragnea. Este o execuţie clară a preşedintelui, aşa cum s-a întâmplat şi cu Adrian Năstase“, a spus Cătălin Rădulescu la Digi 24. 

„A fost o ură generală împotriva preşedintelui Dragnea. PSD a greşit că a acceptat referendum împreună cu alegerile europarlamerntre. Sigur că PSD câştiga. Lumea a ieşit la vot împotriva lui Dragnea. PSD renaşte din cenuşă. Vom face un Congres pentru că trebuie schimbate multe lucruri. Nu poate fi un singur om vinovat pentru ce s-a întâmplat în PSD. Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară. Pensionarii, la fel. Şi fermierii să dea subvenţia înapoi la USR. Dacă le place ce măsuri propune PNL şi USR să rămână cu ele“, a mai spus Cătălin Rădulescu. Articolul continua dupa reclame…

loading...

Este bine de ştiut că, Liviu Dragnea a fost condamnat, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul „Angajări fictive la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman”, acesta fiind deja încarcerat la penitenciarul Rahova.

Nici deputatul Cătălin Rădulescu nu crede că şeful lui a ajuns din senin la puşcărie, susținând că sentința primită de Liviu Dragnea a fost o „execuție” pusă la cale de statul paralel.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ziarulromanesc.net