Doi ani au trăit terorizaţi de zgomotul ce venea din peretele dormitorului. Au rămas ŞOCAŢI ce au găsit acolo … VIDEO

O familie din Spania era speriată de faptul că la venirea serii, un zgomot puternic se auzea din peretele dormitorului şi niciodată nu se puteau odihnii pe cât aveau nevoie.

Cuplul locuieşte în oraşul Granada din Andaluzia, iar de doi ani de zile se confruntau cu o problemă căreie nu-i dădea de capăt, zilnic fiind terorizaţi de un zgomot foarte puternic, ce se auzea din peretele dormitorului, scriu cei de la stirileprotv.ro care citează publicaţie upi.com

Când zgomotul infernal a devenit extrem de deranjant, pe măsură ce temperaturile din zonă creşteau, s-au hotărât să cheme în ajutor un apicultor din zonă.

După doi ani de teroare, cuplu din Spania a descoperit că zgomotul din cauza căruia nu putea dormi noaptea era provocat de 80.000 de albine care se aflau în peretele camerei, relatează marţi UPI.

“Timp de circa trei luni a fost un zgomot insuportabil şi nu au ştiut ce să facă”, a declarat expertul Sergio Guerrero pentru CNN. “Doar imaginaţi-vă!”, a spus el. Articolul continua dupa reclame …

loading...

După găsirea sursei de zgomot, până şi apicultorul experimentat a fost şocat că cei doi au reuşit să trăiască cu acestă gălăgie, atât de mult timp. “Cu un stup atât de mare este o minune că nu au avut un bâzâit constant în ureche. Nu înţeleg cum au reuşit să trăiască cu ele în ultimii doi ani”, a declarat Sergio Guerrero pentru The Local.

Guerrero a spus că nivelul zgomotului a fluctuat în funcţie de activitatea albinelor, crescând în timp ce acestea se deplasau şi reducându-se în timp ce lucrau în stup.

El a adăugat că numărul albinelor din stup a crescut atât de mult, probabil datorită numărului mare de flori din zonă, precum şi a creşterii temperaturilor.

Sursă VIDEO: La Vanguardia Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro