Italia: Un şofer român de 30 de ani a fost ucis din greşeală de doi ucrainieni, după ce s-au luat la ceartă într-un bar

O faptă deosebit de gravă s-a petrecut în ziua de marţi, 28 mai 2019, atunci când doi cetăţeni ucrainieni, aflaţi într-un bar, au ucis din greşeală un şofer român de 30 de ani, în localitatea Vitinia, de la periferia Romei, scriu cei de la rotalianul.com

Cum s-a petrecut totul – Conform reconstituirii făcute de autorități, victima C.P., care era şoferul unei camionete, în jurul orei 18:00, s-a oprit la benzinăria Keropetrol de pe via Ostiense.

În acest timp, șoferul român a intrat în barul din apropiere, doar că acesta era deja sub influența băuturilor alcoolice. În bar, şoferul s-a întâlnit cu cei doi ucrainieni, (nu români, așa cum scria inițial presa italiană), care văzându-l în stare de ebrietate i-ar fi luat cheile de la camionetă, spunându-i că este beat și nu trebuie să conducă în aceste condiții.

Fără să stea pe gânduri, şoferul s-a supărat şi astfel a început o ceartă, moment în care cei doi români l-au împins pe conaționalul lor făcându-l să cadă la pământ, iar ce a urmat este incredibil.

Bărbatul de 30 de ani a murit din cauza rănilor grave din zona capului, suferite după ce a lovit violent marginea trotuarului. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Cei doi, crezându-l încă în viață, l-ar fi pus în camioneta cu care șoferul a ajuns la distribuitorul de pe via Ostiense, au chemat salvarea și apoi au plecat de la locul faptei. La sosirea personalului sanitar de la 118, românul din camionetă era decedat.

Imediat, la fața locului au sosit agenții de poliție care au ascultat martorii și au luat declarații celor doi bărbaţi prezenți în locaţia respectivă.

Cel care l-a împins pe conaționalul nostru și a provocat decesul este un bărbat ucrainean de 34 de ani, cu diverse antecedente penale. Acesta a fost arestat imediat pentru omor prin imprudență, în timp ce în privința celuilalt bărbat ucrainean, în vârstă de 34 de ani și el, autoritățile încearcă încă să decidă în ce mod a fost implicat și dacă va fi anchetat și el pentru complicitate.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinatate, pe portalul rotalianul.com