Un contabil şi-a omorât soţia în patul conjugal, în timp ce copiii lor dormeau în camera alăturată.

O faptă incredibil de terifiantă s-a petrecut pe 21 august 2018, în locuința unei familii, aflată în Perth, Australia. Ahmed Seedat originar din Durban, Africa de Sud, era căsătorit cu Fahima Yusuf, în vârstă de 32 de ani, originară din Bolton, scriu cei de la a1.ro Cuplul avea împreună doi copii, iar viaţa lor nu se desfăşura ca una a unui cuplu normal.

Ahmed Seedat de 37 de ani, se pare că îi era infidel soţiei şi de mai mulţi ani, acesta plătea o prostituată pentru a avea relaţii intime.

Pentru a putea avea o relaţie cu sora soţiei, Ahmed Seedat s-a gândit cum să scape de soţie şi a plănuit uciderea acesteia cu mai mult timp înainte.

Fahima Yusuf, în vârstă de 32 de ani, originară din Bolton, a murit sugrumată și lovită de soțul ei contabil, Ahmed Seedat, care voia să scape de ea, pentru a putea începe o relație cu sora ei. Acesta a angajat un muncitor ca să-i sape o groapă pentru o viitoare piscină a copiilor, plănuind ca la momentul oportun să folosească groapa ca şi mormânt.

Astfel, în seara fatidică de 21 august, acesta şi-a sugrumat soţia în dormitorul lor, care se învecina cu cel al copiilor, apoi şi-a îngropat soţia în groapa pentru piscină. Articolul continua dupa reclame …

loading...

În momentul crimei, copiii lor în vârstă de doi ani și, respectiv, cinci ani, dormeau în camera alăturată.

Anchetatorii care s-au ocupat de caz, au descoperit ca acesta căutase pe internet, „cum să îngropi pe cineva de viu” și „cum să îngropi o pisică”.
Observând lipsa soţiei, apropiaţii au întrebat de dispariţia ei, numai că soţul s-a scuzat că aceasta a plecat în Anglia pentru o operație la ochi, iar surorii ei i-a spus că aceasta, de fapt, l-a părăsit.

Contabilul, în vârstă de 37 de ani, a fost acuzat de omor, în septembrie. În ianuarie, el a pledat vinovat. Instanța de judecată a aflat că în timp ce bărbatul își ataca soția, aceasta i-a spus „Te iubesc”.

„Cuvintele ei au demonstrat teama ei și disperarea de a te determina să nu o omori. Femeia a fost îngrozită”, i-a spus un judecător criminalului.

Bărbatul a fost condamnat acum definitiv la 23 de ani de închisoare, deși a încercat să dea vina pe soția lui, care le-ar fi distrus căsnicia cu „cerințele ei de natură sexuală”.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro