Video incredibil – Un tânăr care îşi parca maşina, prinde un băieţel de 2 ani căzut de la etajul cinci şi îi salvează viaţă

O întâmplare incredibilă şi o faptă de eroism se poate spune, s-a petrecut de curând într-un cartier din China. Un tânăr de 28 de ani care în acel moment îşi parcase masina în faţa blocului, a văzut un copil care tocmai căzuse de la etajul cinci al unui apartament din apropiere, scriu cei de la observator.tv

Fără să se gândească o secundă, tânărul se poziţionează în locul unde trebuia să cadă copilul şi întinde mâinile ca să-l prindă. Şocul dat de viteza prea mare în cădere, îl dărămă până şi pe salvator, numai că acesta, în momentul impactului cu copilul, îi atenuează lovitura cu corpul său. Cu toate că salvatorul a leşinat pentru câteva clipe, a fost foarte mulţumit că a reuşit să-l salveze pe micuţ.

De fapt, ce s-a întâmplat? Un băieţel de 2 ani din China, s-a urcat pe pervazul ferestrei unui apartament, de unde a alunecat, prăbuşindu-se în gol de la etajul cinci. Norocul micuţului a fost că un tânăr de 28 de ani ce tocmai îşi parcase maşina în faţa blocului, a văzut copilul aflat în cădere si l-a salvat de la moarte sigură. Astfe, o întâmplare ce putea să se transforme într-o tragedie, s-a terminat într-un mod cât se poate de fericit.

“În clipa în care l-am văzut, el deja cădea. În momentul acela nu m-am mai gândit decât că trebuie să-l prind. Nu știu ce s-a întâmplat după aceea, pentru că am leşinat”, a declarat Tonik Turghanbek, potrivit Inside Edition.

Micuțul şi salvatorul lui au fost duşi la spital. Din fericire, ambii s-au ales doar cu răni ușoare.

loading...

Sursă VIDEO: News 12 Today Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!