Viorica Dăncilă îi cheamă înapoi pe toţi PSD-iştii plecaţi din partid, chiar şi pe Mircea Geoană

Eşecul alegerilor eurparlamentare şi ceea ce s-a întâmplat cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, face ca împărţirea partidului în două să fie inevitabilă în acest moment.

Pentru ca partidul să continuie guvernarea, are nevoie de oamenii care odată au fost membrii marcanţi şi din motive bine întemeiate, au hotărât să părăsească partidul, cu toate că inima lor a rămas în apropierea PSD-ului, scriu cei de la stirileprotv.ro

În acest context, Premierul Viorica Dăncilă a declarat că toţi oamenii de bună-credinţă care doresc să vină sau să revină în Partidul Social Democrat “vor fi întotdeauna bineveniţi”.

V-am spus un lucru, faptul că vrem să deschidem larg porţile şi cei care vor să vină alături de noi vor fi întotdeauna bineveniţi. Bineînţeles că şi Mircea Geoană şi alţi colegi care vor să vină alături de PSD, vor avea loc.

Eu îmi doresc ca toţi oamenii de bună-credinţă (să revină – n.r.) care, chiar dacă au plecat din varii motive, sufletul lor a rămas alături de PSD”, a declarat Viorica Dăncilă, miercuri, la Parlament, întrebată dacă fostul preşedinte al social-democraţilor, Mircea Geoană, ar putea “să fie recuperat de PSD”.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro