SCOȚIA: Doi români au primit închisoare pentru violarea unei tinere, aflate în stare avansată de ebrietate

Un caz incredibil s-a petrecut în urmă cu doi ani, în ziua de revelion, atunci când o tânără scoţiancă aflată în stare avansată de ebrietete, s-a urcat în maşina unui român şi apoi dusă într-o casă unde a fost violată, scriu cei de la newsromania.net

Românul i-a spus fetei că este şofer de taxi, ceea ce nu era adevărat, a luat tânăra de 20 de ani în maşină, de pe strada Hunter Street din orașul scoțian Kirkcaldy. Românul Abel Muntean avea 17 ani pe 1 ianuarie 2017 când s-a întâmplat violul, a urcat fata în maşină şi a dus-o la locuința unui prieten de-al său, Raul Novac, în vârstă de 34 de ani.

Fără nici cea mai mică fărâmă de regret, cei doi au violat femeia, în timp ce aceasta se afla într-o stare de inconștiență din cauza alcoolului. Românul care locuia pe strada Esplanade, a băgat-o în casă, i-a scos hainele și a violat-o. Ulterior, a dus-o într-o altă locunţă de pe Nelson Street, unde prietenul său Novac a făcut același lucru.

„Acest tip de infracțiune împotriva femeilor nu poate fi tolerat într-o țară civilizată”, le-a spus judecătorul, conform The Scottish Sun.

Cu toate ca cei doi români au negat la început că ar fi violat tânăra, probele de la dosar i-au convins pe judecătorii din Edinburgh să îi condamne la închisoare. Articolul continua dupa reclame …

„În cazul tău, Abel Muntean, ai fost condamnat de juriu pentru viol și complicitate la violul comis de cel de-al doilea inculpat”, a spus judecătorul.

„Fiecare dintre voi nu trebuie să aibă dubii că va fi condamnat la o lungă perioadă după gratii”, a mai adăugat el.

Declaraţia tinerei: „Îmi amintesc că umblam pe stradă și că eram foarte beată. Erau multe taximetre și m-am gândit că o să mă ia unul dintre ele”, a declarat ea în timpul procesului.

„Atunci am văzut pe cineva într-o mașină care arăta ca un taxi. Am deschis ușa și l-am întrebat dacă este taximetrist și mă poate duce acasă. El a spus da”, a mai adăugat tânăra.

Și-a mai amintit că șoferul, Abel Muntean, a scos o sticlă de Jack Daniel’s și i-a oferit o dușcă. Nu l-a refuzat, a băut și apoi întuneric. Nu și-a mai amintit nimic din ceea ce s-a întâmplat ulterior.

S-a trezit dezbrăcată într-un pat, într-o casă străină. „Corpul meu era în agonie”, le-a declarat magistraților. Muntean locuia în Dornoch Place din orașul Glenrothes, nu departe de Kirkcaldy, când a fost ridicat de polițiști.

Ambii vor fi introduși într-un registru cu persoanele care au comis infracțiuni sexuale.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul newsromania.net