Tragedie în Franţa! Trei români au murit și patru au fost răniți într-un groaznic accident rutier

Şapte români călătoreau sâmbătă dimineaţă într-un Citroen Picasso înmatriculat în Anglia, pe Autostrada 34, în zona Ardeni, când maşina a fost lovită de un camion, scriu cei de la newsromania.net

Tragicul eveniment rutier s-a produs în jurul orei 04.15 GMT pe o autostradă din dreptul comunei Novy-Chevrieres, potrivit pompierilor, care au confirmat informaţiile transmise de postul de radio, France Bleu Champagne-Ardennes.

În urma impactului violent, trei români au murit şi alţi patru au fost grav răniţi, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un camion pe o autostradă din nord-estul Franţei, informează surse concordante citate de France Presse și Agerpres.

Cele trei persoane care şi-au pierdut viaţa sunt: un bărbat de 25 de ani, un adolescent de 15 ani și un copil de 18 luni.

Celelalte patru persoane rănit au fost preluate în stare gravă de la locul accidentului şi conduse în CHU Reims și spitalul Charleville-Mézières. Mai grav este faptul că, pentru trei dintre ei, şansele de supravieţuire sunt minime, scrie presa franceză. Articolul continua dupa reclame …

Şoferul camionului a fost rănit superficial, dar cei de la salvare l-au condus la un alt spital pentru investigaţii medicale.

Conform primelor cercetări efectuate de organele de anchetă de la faţa locului, maşina de transport persoane în care se aflau românii a fost lovită de camion.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul newsromania.net