Un poliţist de 43 de ani a fost împuşcat MORTAL, în timpul unui filtru rutier

Tragedie fără margini în apropiere de Timișoara, în după-amiaza acestei duminici. Aflat în misiune, un polițist a fost împușcat mortal în jurul orei 15:00, în localitatea Izvin, la 20 de km de Timișoara, scriu cei de la reper24.ro

Poliţistul Cristian Amariei se afla în căutarea unui urmărit internațional periculos. A urmat o amplă operațiune de prindere a fugarului. Zeci de mascați au scotocit Izvinul pentru a-l captura.

Serviciul de Investigații Criminale din IPJ Timiș se aflau în căutarea unui individ dat în urmărire internațională care se îndreptase cu mașina spre localitatea Izvin.

Pe drum au cerut sprijin de la colegii din zonă, mai precis de la Recaș, cei care au în aria de acoperire și localitatea Izvin. Aceștia l-au depistat pe infractorul dat în consemn într-o casă, pe care au înconjurat-o. Văzându-se încolțit, fugarul a sărit pe una dintre ferestrele casei și a executat foc cu pistolul asupra unuia dintre polițiști, pe care l-a nimerit în piept și în gât.

Imediat după incident, medicii veniţi la faţa locului au încercat zeci de minute să-i salveze viața poliţistului, dar datorită rănilor foarte grave, acesta a murit în brațele medicilor. Articolul continua dupa reclame …

Criminalul a fost ajuns de un alt agent, după care a urmat un schimb de focuri, iar polițistul l-a rănit pe atacator în umăr, dar că acesta a reușit să scape fugind pe o stradă laterală.

Conform colegilor de la Opinia Timișoarei, agresorul căutat de oamenii legii se numește Marcel Ionel Lepa, are 47 de ani și este din Lugoj. Fusese dat în urmărire internațională pentru tâlhărie.

Sursa FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul reper24.ro