VIDEO – O româncă de 43 de ani a înjunghiat un ofițer italian de marină, la Ravenna, în Italia

Un incident şocant s-a petrecut ieri la Ravenna, în Italia. Protagonista este românca Elena Cazacu în vârstă de 43 de ani, care se pare că a plănuit totul până în cel mai mic amănunt, scriu cei de la gazetaromaneasca.com

În timpul repetițiilor finale pentru ceremonia de astăzi 2 iunie, românca s-a apropiat de grupul celor care pregăteau evenimentul şi a înjunghiat un căpitan al Gărzii de Coastă, strigând că ea e ofițer al armatei ruse.

Imediat, aceasta a fost imobilizată și arestată. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a constatat că Elena Cazacu are pașaport dublu: românesc și moldovenesc. În timp ce femeia a sărit la gâtul ofiţerului să-l înjunghie, a strigat tot felul de cuvinte despre armată, Putin și Berlusconi.

Atacatoarea a fost dezarmată datorită intervenției comandantului poliției municipale, Andrea Giacomini, în vârstă de 44 de ani.

“Femeia – a specificat Giacomini – este o atletă, cu o formă fizică de invidiat și o forță considerabilă, toate caracteristicile care ar fi compatibile cu apartenența ei la forțele armate, așa cum susținea ea, dar cel mai probabil suferă de probleme mentale”. Articolul continua dupa reclame …

Dimineața, înainte de a comite atacul, în profilul său Facebook a postat expresii amenințătoare: “Bomba de astăzi în Ravenna” și apoi “Generalul rus Cazacu Elena”.

Femeia va rămâne în închisoare iar expulzarea ei este evaluată, chiar dacă este cetățean al unei comunități străine, din motive de ordine publică.

Sursă VIDEO: ravennanotizie Citiţi mai multe informaţii interesante depsre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul gazetaromaneasca.com