Asociaţia MicNews a iniţiat campania umanitară, „Un Mic Gest Poate Schimba o Lume Întreagă!”

Asociaţia MicNews din Bucureşti, doreşte ca şi în vara acestui an să poată trimite la mare, un număr de 50 de copii proveniţi din familiile defavorizate, copii care nu au avut niciodată posibilitatea să vadă apa mării si nisipul fin al plajelor.

Pentru ca totul să se realizeze, preşedintele Asociaţiei MicNews, domnul Mihai Căldăraru, a iniţiat o campanie de strângere de fonduri pentru îndeplinirea acestul ţel important. Asemănător anilor trecuţi, campania se va numi „Un Mic Gest Poate Schimba o Lume Întreagă!” şi se doreşte o continuitate a faptelor bune pe care asociaţia le face pe timpul vacanţei copiilor.

Nimic nu se face într-o organizaţie neguvernamentală şi non-profit, decât cu ajutorul oamenilor de bine, care prin gestul lor pot să sprijine asociaţia, sponsorizând tabăra la mare a copiilor, unde este inclus transportul, cele trei mese pe zi şi cazarea copiilor.

Întrebat despre greutăţile pe care le întâmpină în găsirea de sponsori, Mihai Căldăraru a declarat: „Să nu vă imaginaţi că am obţinut fonduri de pe la vreun minister sau asociaţie guvernamentală. Nu, nici vorba. Dar a bătut din uşa în uşa împreună cu colegii din echipa mea, până am obţinut câteva sponsorizări. Noi am ales să aducem zâmbete şi bucurie în sufletele unor copii fără copilărie, încercaţi de suferinţe. Această acţiune caritabilă a Asociaţiei MicNews este dedicată pentru un număr de 50 de copii, proveniţi din centre de plasament şi familii defavorizate, fără venituri“.

Urmăriţi o înregistrare video cu acţiunea umanitară desfăşurată anul trecut, în luna august. Sursă VIDEO: Asociatia Mic News Articolul continua dupa reclame …