O femeie superbă a fost măritată de două ori, dar niciun soţ nu a făcut „amor” cu ea. La 51 de ani era încă virgină … De ce?

Un caz deosebit de interesant a fost destăinuit într-un interviu dat publicaţiei The Sun, de către Maria Louise Warne, care astăzi la 61 de ani se simte întradevăr o femeie împlinită, scriu cei de la a1.ro

Doamna Maria Louise Warne, povesteşte că a făcut prima dată dragoste la vârsta de 51 de ani, cu toate că până atunci fusese căsătorită legal cu doi bărbaţi. Este şi era o femeie foarte frumoasă şi atrăgătoare, numai că nu-şi poate explica, de ce partenerii săi de viață, de până atunci, nu au dorit să aibă relații intime cu ea.

În toţi aceşti ani, doamna a încercat să găsească motivele pentru care ea nu era încă o femeie „normală”. Primul soț al Mariei era un bărbat pe care aceasta îl considera foarte galant, mai ales când a aflat că unul dintre principiile sale este acela de a nu întreține relații sexuale cu partenera sa decât după căsătorie.

A urmat căsătoria în fața ofițerului stării civile şi după ceremonie, au urmat cinci ani de chin, însă potrivit mărturisirilor Mariei, nimic nu s-a „consumat” în toată perioada petrecută împreună.

A urmat un divorț și o nouă relație cu Carol, un bărbat mai mare cu 22 de ani decât ea. Culmea, deși acesta avea doi copii, între el și Marie nu s-a consumat „amorul”. Articolul continua dupa reclame…

În anul 1982 îşi cunoaşte al doilea soţ, care se numea Carol şi era mai mare ca ea cu 22 de ani, fiind şi tatăl a două fetiţe dintr-o căsătorie anterioară.

„El avea 47 de ani şi eu aveam 25, credeam că lucrurile vor fi foarte picante pentru noi ca proaspăt căsătoriţi, însă realitatea era alta. Nimic nu era reciproc. Mă simţeam folosită şi neiubită. Credeam că e ceva în neregulă cu mine. Chiar mai rău, în public se prefăcea că nu putem sta departe unul de celălalt. Eram o soţie sexy. Prietenii lui obişnuiau să glumească”, a dezvăluit femeia.

Apoi, zece ani din cei douăzeci, bărbatul a fost bolnav, iar Maria s-a transformat într-o asistentă grijulie. Însă nici după ce lucrurile s-au îmbunătăţit, viaţa sexuală nu a avansat. Astfel, în 2008, Maria a obţinut divorţul, după cei douăzeci de ani de umilinţă.

Astăzi, după 10 ani, conform mărturisirilor ei, s-a lăsat sedusă şi a făcut sex pentru prima oară în sfârşit, iar partenerului nu i-a venit să creadă că era virgină la vârsta aceea. Totuşi, a fost cu adevărat înţelegător şi a ajutat-o pe femeie să îşi exploreze sexualitatea.

Surs FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro