ŞOCANT! Un bărbat de 40 de ani s-a căsătorit cu fiica lui biologică.

O întâmplare incredibilă se poate spune, o faptă cu iz penal şi un tată fără minte. Nimic nu prevestea ceea ce avea să se întâmple cu o mamă care îşi creştea singură fata, cu greutăţile şi necazurile ei.

Cu trei ani în urmă, tânăra adolescentă Kershner în vârstă de 17 ani, a rugat-o pe mama ei să-i spună cine este tatăl ei biologic, deoarece nu-l văzuse niciodată. Aceasta a ascultat dorinţa fetei şi i l-a prezentat într-una din zile, scriu cei de la a1.ro citând Daily Mail.

Fără ca mama să bănuiască, între cei doi s-a înfiripat o poveste de dragoste, care în cele din urmă s-a finalizat printr-o căsătorile cu forme legale în luna octombrie a anului trecut, totul putând fi realizabil, deoarece pe actele fetei nu era trecut numele bărbatului în dreptul tatălui.

Mama fetei a obesrvat totul şi a mers la poliţie pentru a da declaraţie cu privire la incestul ce se consumase deja. Poliţia din localitatea Hastings, Nebraska, a început imediat cercetările pentru a opri relaţia bolnavă dintre cei doi protagonişti, tată şi fiică.

Travis Fieldgrove, în vârstă de 40 de ani, și fiica lui, Samantha Kershner, au fost arestați pentru incest la începutul lunii februarie a acestui an. Articolul continua dupa reclame…

Aceştia au recunoscut totul în faţa anchetatorilor, iar zilele trecute, bărbatul și-a aflat sentința, avocatul acestuia mărturisind în fața judecătorului că, clientului său ”îi este foarte rușine de ceea ce s-a întâmplat și și-ar fi dorit ca niciodată să nu se fi întâmplat așa ceva.” De asemenea, el a precizat că bărbatul suferă de o afecțiune cerebrală.

Pe lângă cei doi ani de închisoare primiți de bărbat, acestuia i s-a interzis să încerce să o contacteze pe fiica lui.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro