Caz terifiant! O mama și-a îngropat fetița, iar după câteva luni a primit un telefon misterios: ”Ți-am înviat fetița”

O intamplare halucinanta s-a petrecut in comuna Maureni din judetul Caras-Severin, iar datorita faptului ca era iesita din comun, a fost prezentata si in cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1, în anul 2017. Pe atunci, o femeie sustinea ca fiica ei care a murit si fusese inmormantata, ar fi inviat, incident care pe saraca femeie a speriat-o foarte tare, scriu cei de la antena3.ro

In acele momente de durere pricinuite de pierderea fetite, mama sustine ca a primit un telefon, la cateva luni dupa ce a ingropat-o pe micuta, in care o voce spunea ca i-a inviat fetita.

“În data de 15 februarie am mers cu ea la spital. Îmi vomita, avea diareee şi febră. Ni s-a spus că trebuie să stăm internate… Noi neştiind, am stat internată cu ea, o săptămână. Şi nu ne-a zis că vezi că, cu o zi înainte, cu o zi am externat un copil cu rujeolă… Şi am rămas internată cu ea… A luat tifon din ăla, a pus ser, aia mică nu stătea, a început să plângă, chiar s-a jucat înainte de aia cu ea şi când a şters-o la ochi, apăsând-o, ea avea rujeolă, atunci aia mică automat a rămas cu capul pe spate, nu putea să se mişte într-o parte… Vino repede, că ţi-a murit fetiţa. Imi spune asistenta: Mama, roagă-te, că ţi-a murit fata”, este povestea şocantă a femeii.

Dupa cateva luni de la inmormantare, mama a fost sunată de un coleg de muncă care i-a spus că i-a înviat fata.

”Mi-a trimis unul mesaj pe Facebook, venind de la muncă pe la 12 noaptea, că ce fac?! Cum mă mai simt… Şi i-am zis, dar cine eşti şi ce vrei. Zice, sunt Alex. M-a trimis să merg la Măureni după nu ştiu ce substanţe”, a mărturisit femeia. Articolul continua dupa reclame …

loading...

In timpul emisiunii s-a presupus ca o persoana rau intentionata a cautat pe Internet o fotografie de copil asemanatoare fetitei recent decedate si a fost trimisa familiei, ca dovada vie, ca fetita traieste. Nici in ziua de astazi nu s-a aflat de ce s-au intamplat toate acele fapte, care numai bine nu a facut familiei indoliate.

Cazul a ramas fara o rezolvare, iar invierea fetitei a fost pusa pe seama unei inselatorii fara precedent, petrecute in viata familiei indurerate.

Sursa FOTO. Cititi mai multe informatii interesante pe portalul antena3.ro