Italia – O româncă a fost răpită de 2 pakistanezi și o altă româncă, după ce a răspuns la o ofertă de muncă pe Facebook

O româncă de 33 de ani a răspuns la o ofertă de muncă publicată pe Facebook, de către Angelica Cobzaru. După ce au discutat, acestea au decis să se întâlnească la aeroportul Fiumicino din Roma pentru a fi dusă la locul de muncă, scriu cei de la rotalianul.com

La aeroport, conaționala noastră a fost așteptată de Cobzaru și un bărbat pakistanez, Mohammad Azeem, în vârstă de 33 de ani și el, dar în loc să o ducă la un loc de muncă, așa cum i-a fost promis, cei doi au răpit-o.

Românca a cărui nume este D.T., a ajuns astfel să fie ţinută în prima noapte, într-un hotel din Roma, apoi Cobzaru și Azeem au dus-o apoi pe D.T. în localitatea Mondragone din provincia Caserta, cu scopul de a o obliga să lege o căsătorie cu un alt cetățean pakistanez în vârstă de 29 de ani, Kashif Hanif.

Conaţionala noastră a fost ţinută prizonieră într-o locuință din localitatea menționată mai sus, timp în care a trâit clipe de coşmar. Salvarea ei a venit în ziua când, aceasta a trebuit să meargă la Consulatul român pentru a elibera actele necesare formalizării căsătoriei.

În data de 22 aprilie 2019, victima ajunge la Consulat pentru eliberarea actelor şi cere imediat ajutorul angajaţilor de aici. Cei de la Consulat, după ce au realizat gravitatea faptei, au chemat de urgenţă poliţia şi în scurt timp, Kashif Hanif a fost arestat. Tot în aceeaşi zi, au fost arestați și ceilalți doi complici ai săi, Angelica Cobzaru și Mohammad Azzem. Articolul continua dupa reclame…

Cei trei infractori sunt acuzați astfel de sechestru de persoană cu scopul de a o șantaja și de furt, conform mandatului de arestare emis de procurorul Lalia Morra de la procuratura din Napoli.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinatate, pe portalul rotalianul.com.