Povestea sportivului care la 39 de ani este dependent de amor, a avut peste 2000 de femei şi a cheltuit 100 de milioane $ pe distracţii

O poveste incredibilă ajunge în mass media, datorită cărţii autobiografice, „Darkness to Light”, scrisă de baschetbalistul Lamar Odom. El este o vedetă incontestabilă, care le-au adus stelelor de la Los Angeles Lakers, ultimele titluri de campioni în baschetul profesionist nord american. Alături de întreaga generație a celebrului Kobe Bryant, Odom a reușit să cucerească inclusiv un titlul de campion mondial și un bronz olimpic cu echipa națională a Statelor Unite, scriu cei de la a1.ro

Sportivul nu are nici 40 de ani şi se laudă cu o performanţă incredibilă în ceea ce priveşte aventurile amoroase care se pare că sunt în număr de peste 2.000. Pe lângă acestea, sportivul a avut parte şi de probleme de sănătate din cauza consumului de droguri, fapt ce i-a adus multe deservicii în viaţa de zi cu zi.

După ce şi-a câştigat o faimă de invidiat, banii au început să curgă cu “găleata”, având peste o sută de milioane în conturi, la momentul respectiv.
Lamar povesteşte în cartea lui, că a avut și o viață personală tumultoasă, condimentată cu aventuri sexuale obsesive și cu sume colosale cheltuite pe droguri.

Nebuniile erotice și consumul de droguri i-au adus lui Odom probleme de sănătate grave, probleme, care i-au șocat inclusiv pe medicii, care l-au tratat și l-au salvat de la moarte: „Doctorii mă priveau ca pe o ciudățenie. Îmi spuneau că sunt un miracol. Am suferit 12 atacuri cerebrale și 6 infarcturi cât timp am fost în comă. Nu le venea să creadă că sunt în viață”.

În timpul unei emisiuni tv, acesta a fost întrebat câți bani a cheltuit pentru droguri, iar fostul campion NBA a răspuns sec: „Cred că peste 100 de milioane de dolari”. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Cu toate că prin patul său au trecut peste 2000 de femei, lui Lamar i-a rămas inima la Khloe Kardashian, una dintre iubitele oficiale ale sportivului, care a avut o carieră prodigioasă, activând la cel mai înalt nivel încă din 1999.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro