Paul a fost părăsit de iubită, dar peste câteva zile, a câştigat 9,3 mil. de lire sterline la LOTO

O vorbă din bătrâni spune că, “după ploaie vine mereu soarele”. În majoritatea cazurilor teoria se confirmă, iar cei care suferă din dragoste au la un moment dat noroc la bani, scriu cei de la cespun.eu

Pentru noi toţi, viaţa nu ne rezervă numai zile calde şi cu bucurie maximă, mai există şi suişuri, şi coborâşuri. Cam aşa ceva a păţit un bărbat care locuieşte în oraşul Dagenham, o suburbie a Londrei.

Paul era angajat al unei fabrici de maşini, se simţea împlinit alături de concubina lui, numai că într-una din zile, iubita i-a dat papucii, lâsândul singur şi îndurerat, după o relaţie de mai bine de 5 ani de zile.

Pentru Paul, au urmat zile grele şi nefericite şi nu putea să creadă de ce a rămas singur. În timp ce era supărat, Paul a mers la o agenţie LOTO şi a completat un bilet, reuşind astfel să dea cea mai mare lovitură a vieţii sale.

A câştigat marele premiu la loto, în valoare de 9,3 milioane de lire sterline. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Fiind întrebat despre fosta iubită, Paul spune: “Să fim serioşi. Dacă tu ai părăsi o femeie, iar aceasta ar câştiga o mulţime de bani la loto, nu ai regreta decizia luată?”

Cu toate acestea, speranţele femeii încă nu sunt năruite.

“Cine ştie, poate o voi duce într-o vacanţă. Sau o voi scoate la o cină”, declară Paul pentru Daily Mirror. Julie, fosta iubită a bărbatului, a fost contactată de jurnalişti.

Femeia este dezorientată după aflarea veştii că bărbatul de care tocmai se despărţise a câştigat o adevărată avere.

Întrebată de jurnalişti dacă se bucură pentru reuşita lui Paul, aceasta a răspuns sec: “Cred că da.”

Aşadar, oricât ghinion crezi că ai, continuă să speri. Nu se ştie când viaţa te va lua prin surprindere.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul cespun.eu