TRAGEDIE în ziua Înălţării Domnului! – Doi morţi: şoferul maşinii şi o fetiţă de 4 luni, încă nebotezată…

Ieri, în sfânta zi a Înăţării Domnului, în jurul orei 14:00, a avut loc un teribil accident rutier, care a adus doliul în două familii din comuna Ulmu. O fetiţă de doar 4 luni şi un bărbat de 38 de ani şi-au pierdut viaţa, în timp ce părinţii şi sora de 5 ani a micuţei au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe cu politraumtisme, scriu cei de la publicaţia debraila.ro

Familia Chiriţoi se pregătea intens pentru botezul celui de-al treilea copil, eveniment care urma să aibă loc în sâmbăta următoare. Cei doi soţi au vorbit cu un consătean de-al lor să mearga cu ei la Brăila, pentru a cumpăra toate cele necesare botezului.

Pe drumul spre întoarcere, destinul i-a lovit crunt şi maşina a făcut accident. În timp ce circulau pe drumul judeţean 203, între localităţile Vultureni şi Ulmu, şoferul Ionut Sandru, care se afla la volanul autoturismului Renault, a intrat pe contrasens, izbindu-se de un TIR care circula din sens opus.

Cu toate ca şoferul TIR-ului a observat greşeala autoturismului, a încercat să evite impactul, acţionând imediat pedala de frână, dar maşina mică a lovit în partea lateral stânga, autotrenul, după care s-a răsturnat şi a ajuns în afara părţii carosabile.

Din păcate, şoferul Renault-ului şi micuţa de 4 luni nu au supravieţuit accidentului. Ajunse de urgenţă la faţa locului, echipajele medicale au decis transportarea la spital a tatălui (43 de ani ), mamei ( 31 de ani ) şi a surioarei ( 5 ani ), a fetiţei decedate. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Sursă VIDEO. Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul debraila.ro