ŞOCANT! O tânără de 19 ani a fost plimbată cu un ac în burtă, între spitalele din Satu Mare şi Baia Mare

O întâmplare bizară si de ce nu, la acel moment fără rezolvare, s-a petrecut în ziua de 03 iunie 2019, într-o unitate spitalicească din România. Tânăra se afla acasă, iar în momentul când stătea întinsă pe patul ei din dormitor, i-a intrat un ac în burtă şi nu l-a putut scoate singură.

Fiind speriată de ceea ce se întâmplase, tânăra din comuna Botiz (Satu Mare), i-a cerut unchiului ei să duca la spital, scriu cei de la observator.tv citând informatia-zilei.ro.

Astfel, tânăra a ajuns însoţită de unchiul ei, la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Satu Mare, numai că aici nu a găsit rezolvarea la problemă, fiind trimisă la o altă unitate medicală.

Conform declaraţiilor date de unchi, aceasta se afla acasă, iar un ac i-a intrat în burtă, în timp ce era întinsă pe pat.

“Nepoatei mele, Maria B. din Botiz, în vârstă de 19 ani, ia intrat din greşeală un ac în burtă, în timp ce era întinsă în pat. Am dus-o la UPU Satu Mare, unde a intrat într-un cabinet şi am lăsat-o acolo. După două ore aflu că nu este medic chirug disponibil la UPU Satu Mare, astfel că nu are cine să-i scoată acul. Ca urmare ea a vorbit cu o colegă din Baia Mare şi s-a dus la spitalul de acolo, pentru că unitatea respectivă dispune de chirurg. Cum se poate întâmpla aşa ceva? Ce UPU este fără specialist chirurg? Nu puteau spune din start că nu este, să mergem în altă parte?”, a declarat unchiul fetei.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv