Tânărul Andrei Popescu în vârstă de 23 de ani a fost găsit fără viață în Londra. Familia este împietrită de durere …

O tragedie fără margini s-a abătut asupra unei familii din Dâmboviţa, luna aceasta. Părinţii au fost anunţaţi de autorităţile engleze, că fiul lor cel mare, de 23 de ani, a fost găsit fără viaţă într-o locuinţă din Londra, unde stătea cu chirie, scriu cei de la n1r.ro citând ProTV.

Cu doi ani în urmă, Andrei a plecat în Anglia să lucreze în construcţii. Părinţii povestesc că băiatul lor dorea să strângă bani ca apoi să revină acasă şi să aibă un trai mai bun. În data de 23 mai, mama tânărului a vorbit ultima dată cu el, iar de atunci nu le-a mai dat niciun semn de viaţă. Pe 5 iunie, însă, femeia a primit cumplită veste.

Mariana Popescu, mama tânărului decedat: „M-a sunat un comisar de la poliţie, mi-a spus că vrea să îmi spună personal ceva. M-a întrebat dacă am pe cineva în Anglia, cum îl cheamă şi mi-a spus că are un accident. Şi mi-a spus că atât ştie. Am zis, ce accident? De maşină, de muncă, ce accident? Doamnă, nu ştim decât că a decedat, am sunat să ne asigurăm că aţi fost informată.”

Din spusele anchetatorilor, părinţii au aflat că băiatul lor a murit în ziua de 26 mai. Acesta locuia cu chirie, împreună cu nişte albanezi. Până în acest moment nu se ştie cu exactitate ce i-a provocat decesul tânărului, însă se pare că acesta a fost găsit cu venele tăiate, tăieturi pe piept și mai multe lovituri pe corp.

Georgian Popescu, tatăl victimei este convins să cineva i-a făcut rău fiului său şi aşteaptă mai multe răspunsuri din partea autorităţilor. Acesta susţine că băiatul lui era “sănătos tun”, nu avea de ce să moară: “eu cred că l-a omorât cineva, eu aşa cred.” Articolul continua dupa reclame …

loading...

Părinţii lui Andrei mai au o singură dorinţă – să îşi vadă băiatul acasă pentru ultima dată.

Au însă venituri modeste şi nu îşi permit – aproape 5000 de lire, bani necesari pentru repatrierea tânărului. Speră că se vor găsi oameni inimoşi care să le dea o mână de ajutor în aceste zile cumplit de grele.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul n1r.ro