O mamă româncă din Italia își obliga fiica de 13 ani să se prostitueze, primind în schimb, cazare, băutură şi ţigări

Poliţiştii italieni au fost sesizaţi să meargă în zona rurală din provincia sud-estică Ragusa, pentru a ancheta cazuri de exploatare a forţei de muncă în zonele agricole. Aici au descoperit un caz deosebit de grav, victimă fiind o adolescentă de 13 ani, care era obligată de mama ei româncă să se prostitueze, pentru ca aceasta să aibă acces la un duş pe zi, un loc de dormit, primind bani, băutură şi ţigări, scriu cei de la rotalianul.com citând agenția de presă Agerpres.

Mama româncă nu avea un adăpost stabil în Sicilia, iar fetiţa ei lucra ilegal în serele agricole din zonă.

În urma descoperirii cazului, poliţiştii italieni au transmis un comunicat de presă unde se precizează că, patru bărbaţi care au abuzat sexual de adolescentă au fost arestați, printre ei aflându-se şi un bărbat în vârstă de 90 de ani.

Toţi urmează să fie acuzaţi de viol, dat fiind că, în Italia, vârsta legală pentru consimţământ este de 14 ani, precizează sursa.

Tânăra întreţinea relaţii intime cu muncitorii agricoli italieni, români sau nord-africani, pe câmp sau în casele abandonate din zona respectivă. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Mama tinerei nu era conştientă de gravitatea faptelor ei şi în loc să-şi protejeze fiica, aceasta o exploata în schimbul unor sume de bani sau altor avantaje, precum vin, bere, ţigări, folosirea unui duş sau o casă unde să doarmă, mai spun poliţiştii italieni.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com