Un roman de 34 de ani a murit în Germania, dupa ce a facut un pariu, sarind într-un iaz, fara sa stie sa înoate

O tragedie romaneasca se poate spune, dupa ce un român de 34 de ani a murit înecat în Germania. Conform surselor din ancheta, tanarul a facut un pariu cu un alt barbat si a sarit intr-un iaz, desi nu stia sa inoate, scriu cei de la observator.tv

Tragedia s-a intamplat sambata seara, in zona Bavaria, intr-un iaz care avea o adancime de 4 metri si care se afla lânga localitatea Chieming.

Conform celor de la merkur.de, romanul nostru de 34 de ani a sarit in ap, ignorand cea mai mare problema, aceea ca el nu stia sa inoate, dupa care a a disparut in adancul apei.

Imediat, barbatul cu care facuse pariul a sunat la numarul de urgenta si a chemat ajutoare, in jurul orei locale 21.40 (ora Romaniei 22.40), cand a vazut ca românul nu mai apare la suprafata apei.

Salvatorii au scos victima, dar manevrele de resuscitare au fost fara succes. Articolul continua dupa reclame …

loading...

La ora 22.20, cei de la urgente au declarat decesul. Romanul nostru lucra la o ferma din apropiere, la fel ca si celalalt barbat.

Ziarului local pnp.de, relateaza ca politia nu il face vinovat pe cel cu care romanul a facut pariul, deoarece, victima s-a aruncat in mod voluntar in balta.

Sursa FOTO. Cititi mai multe informatii interesante pe portalul observator.tv