O fetiţă de 6 anişori din Vâlcea a fost agresată de un bărbat de 52 de ani, care este văr bun cu tatăl micuţei

O întâmplare incredibilă s-a petrecut la sfârşitul lunii mai 2019, atunci când un individ în vârstă de 52 de ani, a ademenit o fetiţă cu un suc, după care a dus-o la el acasă. Aici, bărbatului i s-au accentuat trăirile carnale şi fără să se gândeasca la faptul că în faţa lui era o copiliţă, a dezbrăcat-o și pipăit-o în zonele intime, scriu cei de la wowbiz.ro

Mama fetiței a aflat despre cele care se întâmplase şi a reclamat la poliție că, în urmă cu mai bine de două săptămâni, vărul soţului ar fi ademenit-o pe copilă la el acasă, cu gândul să “profite de ea”.

„Potrivit acesteia, în data de 26 mai a.c., în jurul orei 16,00, bărbatul, de 52 de ani, care este văr cu tatăl victimei, ar fi condus-o pe minoră la domiciliul său, spunându-i acesteia că-i va oferi suc, după care a dezbrăcat-o şi a pipăit-o în zonele intime, fără a o agresa fizic sau verbal”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabi Popescu, citat de Agerpres.

Agresorul este din comuna Nicolae Bălcescu şi a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind prezentat magistraţilor Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul wowbiz.ro

loading...