Românca Mariana Luminița Butnaru de 49 de ani, a murit în Italia, după un an și jumătate de chin

O veste cumplită a îndurerat comunitatea românilor din provincia Pistoia, după ce Mariana Luminița Butnaru, mamă iubită, bunică și soție, a murit sâmbătă seara, la vârsta de 49 de ani, la spitalul din Lucca. Românca nostră s-a luptat cu o boală cumplită timp de peste un an și jumătate, scriu cei de la stiridiaspora.ro

Conform celor de la necrologie.iltirreno.gelocal.it, Luminița Butnaru s-a mutat în provincia Pistoia, în urmă cu zece ani și a lucrat ca badantă, trăind în orașul Monsummano, împreună cu cei trei copii și doi nepoți.

Românca noastră era o femeie sociabilă și întotdeauna cu un cuvânt de mângâiere pentru cei care au cea mai mare nevoie, mai ales pentru persoanele în vârstă pe care le-a îngrijit prin munca ei.

Luminița Mariana Butnaru a fost „o femeie specială care era plăcută pentru toată lumea, pentru că știa să fie iubită, datorită caracterului său foarte sociabil”, își amintește Daniela Stoica, președintele Asociației Evrika.

De îndată ce am aflat de moartea Luminiței am luat măsuri pentru a strânge bani care i-ar putea ajuta pe copiii ei și pe cei doi nepoți ai ei. Luminita a fost întotdeauna disponibilă pentru toată lumea, iar acum vrem să ajutăm familia ei și soțul ei care au iubit-o atât de mult”, a mai transmis Daniela Stoica.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinatate, pe portalul stiridiaspora.ro