Un bărbat de 25 de ani şi-a violat fiica de 8 luni, apoi a ucis-o, aruncând-o în iazul unui cimitir

Clipe de groază s-au întâmplat duminică, într-un motel din New York. Mama unei fetiţe de doar 8 luni a obsrvat că aceasta nu mai este cu ea în camera de hotel şi a dispărut, moment în care a telefonat la numărul de urgență 911, pentru a declara dispariţia, scriu cei de la stiri.aiudeanul.ro

În acel timp, o altă persoană suna la numărul de urgenţă pentru a anunţa că un bărbat se plimbă complet gol pe stradă.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii l-au găsit pe Cody Franciscovich, în vârstă de 25 de ani, complet dezorientat şi l-au interogat. Aceştia au aflat că este tatăl fetiţei date dispărute, conducându-i pe polițiști la marginea unui iaz din spatele cimitirului Sf. Patrick, acolo unde trupul fetiţei plutea fără viaţă cu fața în jos, în apă.

Polițiștii au încercat să readucă fetița la viață, dar manevrele de resuscitare au eșuat. Decesul fetiței Ruby a fost pronunțat la Centrul Medical UHS Wilson din Johnson City. Cody A. Franciscovich a fost prezentat instanței pentru a fi acuzat.

Bărbatul în vârstă de 25 de ani, este acuzat de uciderea fiicei sale de 8 luni, Ruby. Acesta locuia cu mama lui Ruby, la un motel de câteva luni. Familia Franciscovich mai avea doi copii, de doi și patru ani, doar că aceştia erau plasați în grija unui alt membru al familiei. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Imediat, bărbatul a fost acuzat de crimă, după ce și-a violat fiica de opt luni şi apoi a ucis-o, aruncându-i corpul în iazul unui cimitir, scriu cei de la Daily Mail.

Astfel, tatăl se confruntă acum cu acuzaţia viol și crimă de gradul întâi, pledând în faţa juraţilor ca fiind nevinovat. Va rămâne încarcerat în închisoarea din districtul Tioga, fără posibilitatea de eliberare pe cauțiune.

Vineri Judecătoria din Tioga, îl va audia și va stabili dacă va apărea fața unui mare juriu pentru acuzațiile aduse. Dacă va fi condamnat pentru crimă de gradul întâi, Franciscovici ar putea să primească o condamnare pe viață. El își va executa sentința într-o închisoare federală. Aceste închisori sunt cunoscute pentru regimul dur de detenție instituit acolo.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiri.aiudeanul.ro