O mamă i-a îndesat pâine în gură fetiţei de doi anişori, până nu a mai respirat, pentru că a făcut firimituri pe jos

O întâmplare terifiantă a cutremurat opinia publică din orașul Omsk, regiunea sudică centrală a Rusiei. O fetiţă de doi anişori se juca într-o zi în bucătărie şi datorită faptului că nu a fost supravegheată, aceasta a zdrobit o pâine şi a făcut multe firimituri împrăștiate peste tot. În acel moment, mama a intrat în bucătărie și când văzut mizeria, s-a înfuriat îngrozitor, scriu cei de la stiri.aiudeanul.ro

Făra să stea pre mult pe gânduri, Svetlana Mirzoeva în vârstă de 28 de ani, a decis să pedepsească copilul, pentru că “a stricat o bucată de pâine”, spun rapoartele poliției.

Astfel, aceasta a luat fetița în poală și i-a îndesat o bucată mare de pâine în gură. Fără să realizeze, Mirzoeva s-a oprit numai când brațele copilului s-au prăbușit fără viață pe lângă corp. Răzbunarea mamei a provocat moartea fetiței, aceasta sufocându-se, informează surse din poliție, citate de Daily Mail.

De reţinut faptul că, Svetlana Mirzoeva mai avea un copil, deci ştia comportamentul celor mici şi nu trebuia să se supere aşa de tare.

Ce s-a aflat în timpul anchetei făcute de polițişti … Articolul continua dupa reclame …

loading...

Mama a spus în timpul interogatoriului poliției că fetița a încetat să respire și atunci a încercat să-i scoată pâinea din gură. Din păcate fetița era deja moartă. După aceea, femeia l-a convins pe concubinul ei, care se afla în camera alăturată, să ascundă corpul. Mama a spus detectivilor că acesta a înfășurat corpul fetiței într-un prosop albastru și l-a pus într-un sac de plastic. Apoi a ieșit afară și a aruncat sacul. După ce și-a ucis fetița și a scăpat de corpul fiicei sale, mama a continuat să trăiască de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.

Dar vecinii ei au observat curând că fata a dispărut și au chemat poliția. Purtătorul de cuvânt al Comitetului de Investigații Locale a spus: “Mama a fost văzută mergând doar cu fiul ei, în timp ce fiica lipsea. Unii vecini au devenit suspicioși și au raportat dispariția fetei la poliție”.

Luată la întrebări, femeia a mărturisit crima. Adjunctul poliției din Omsk, a declarat: “Incidentul a avut loc acum o lună. La zece zile de la teribila crimă, concubinul femeii a fost găsit mort, după ce s-ar fi intoxicat cu alcool. Până la această oră, încă nu s-a descoperit corpul micuţei, iar polițiştii au decis să-l caute și la groapa de gunoi situată în afara orașului.”

Tânăra Svetlana Mirzoeva a fost acuzată de asasinarea unui minor și a fost încarcerată. Fiul ei de trei ani, care a fost martor la uciderea surorii sale, a fost dus la un orfelinat.

Pentru că și-a ucis fetița, suspecta este pasibilă de o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare, dacă va fi găsită vinovată. Ancheta este în desfășurare.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiri.aiudeanul.ro