A apărut Revista Asociaţiei MicNews Bucureşti – Aflaţi despre realizările asociaţiei şi proiectele umanitare viitoare

Asociaţia MicNews o BINECUVÂNTARE pentru cei nevoiaşi!!! Cu mai mulţi ani în urmă, inimosul Mihai Căldăraru, a luat iniţiativa înfiinţării micnews.ro Venind dintr-un mediu mai puţin prielnic unei vieţi bune şi frumoase, acest om a încercat şi a reuşit să cutreiere Bucureştiul şi localitaţile din jur, pentru a pune în ştirile lui, viaţa oamenilor normali, cu greutăţile lor şi micile lor bucurii.

Odată ce a văzut multă suferinţă în jurul lui, a decis să înfiinţeze Asociaţia MicNews, cu scopul de a strânge fonduri şi oferii legal, sprijin celor nevoiaşi.

Iniţiativa a fost una bine gândită, iar astăzi, preşedintele Mihai Căldăraru se poate mândri cu multe fapte bune realizate pentru cei nevoiaşi, precum:

  • mese calde în diferite zone ale Bucureştiului, frecventate de oamenii străzii
  • cadouri şi multe alte bucurii aduse celor din căminele de bătrâni
  • cadouri pentru copii din centrele de plasament
  • împărţirea de alimente pentru familiile nevoiaşe din mediul urban şi rural
  • tabere pentru copii, la munte şi la mare
  • oferirea de spijin medical pentru cazurile sociale care nu-şi permiteau financiar realizarea unor dispozitive medicale
  • o sumedenie de multe alte acţiuni umanitare

Una dintre acţiunile importante care se derulează în această perioadă este strângere de fonduri, necesare organizării unei tabere de copii ce se va desfăşura pe litoralul Mării Negre şi unde, un număr de minim 50 de copii, au posibilitatea sa vadă pentru prima dată în viaţa lor, apa mării şi nisipul fin al plajelor litoralului românesc.

Întrebat despre greutăţile pe care le întâmpină în găsirea de sponsori, Mihai Căldăraru a declarat: “Să nu vă imaginaţi că am obţinut fonduri de pe la vreun minister sau asociaţie guvernamentală. Nu, nici vorba. Dar a bătut din uşa în uşa împreună cu colegii din echipa mea, până am obţinut câteva sponsorizări. Noi am ales să aducem zâmbete şi bucurie în sufletele unor copii fără copilărie, încercaţi de suferinţe. Această acţiune caritabilă a Asociaţiei MicNews este dedicată pentru un număr de 50 de copii, proveniţi din centre de plasament şi familii defavorizate, fără venituri“.

Ultima ORĂ!

„Astăzi am vorbit cu doamna Viorica Dăncilă, prim-ministrul Guvernului României, despre activitatea Asociației MicNews. Am aflat că domnia sa cunoaşte activitatea noastră şi a promis că va face tot posibilul să sprijine pe viitor acţiunile noastre, ale Asociației MicNews”, a declarat preşedintele Mihai Căldăraru.