Un britanic şi-a scos soţia de 27 de ani la vânzare pe Internet. În doar două zile licitaţia a ajuns la 65.880 de lire

O întâmplare destul de ciudată s-a petrecut în Marea Britanie, atunci când un bărbat şi-a scos soţia la vânzare pe Internet, pentru că il cicălea şi nu îi arăta compasiune, scriu cei de la stiristul.com

Britanicul Simon O’Kane este tatăl a doi copii şi a publicat un anunţ pe eBay, unde a anunţat că o vinde pe Leandra, soţia lui, pe care a comparat-o cu o maşina la mâna a doua. Bărbatul a făcut totul din glumă, însa după doar două zile, a constatat cu uimire că licitaţia a ajuns până la 65.880 de lire, scriu cei de la Agerpres citând Daily Mail.

Simon O’Kane şi-a descris soţia ca având ”un corp decent” şi ”abilităţi în bucătărie”. În anunţ se menţionează că ”nu e nouă, a fost folosită, dar mai ţine câteva mile”. Bărbatul a scris şi despre punctele slabe ale soţiei, menţionând că scoate deseori ”zgomote care nu pot fi reduse la tăcere decât dacă îi comanzi piese noi”.

Într-una din zile, Leandra O’Kane a aflat despre gluma soţului ei, că a pus-o la vânzare şi s-a înfuriat la culme. Soţia este de meserie cosmeticiană, are vârsta de 27 de ani şi a declarat: ”Îmi venea să-l omor. Toata lumea de la muncă a văzut (anunţul – n.r.) şi a râs. O altă problemă majoră pentru soţie, nu a fost numai anunţul de vânzare, ci şi faptul că soţul a folosit o fotografie groaznică. Mereu se plânge că îi e rău, e ipohondru, apoi se duce la sala de fitness câte trei-patru ore. I-am zis că dacă se poate duce la sală nu merită să-mi fie mila de el”. ”Dacă eBay nu scotea anunţul, cine ştie cât aş fi valorat?”, a adaugat ea.

Bărbatul spune ca soţia sa nu s-a suparat prea tare. ”Sunt foarte norocos că e aşa de bună şi îmi suportă toate glumele”, a spus acesta, potrivit sursei citate.

loading...

Simon O’Kane este 100% convins că nu ar fi lăsat pe nimeni să o cumpere pentru că ”e prea bună”, dar că ar fi fost curios la ce sumă ar fi ajuns licitaţia.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiristul.com