Un şofer român de TIR în vârstă de 38 de ani este pe moarte, în urma unui grav accident făcut în Germania

Momente dramatice trăieşte acum un şofer român în Germania, după ce a fost protagonistul unui grav accident de circulaţie. Tragedia s-a petrecut luni dimineaţă, 17 iunie, pe o autostradă din Germania, iar românul este pe moarte, după ce a intrat cu camionul în spatele altui TIR, oprit într-un blocaj în trafic, scriu cei de la cititulnudoare.ro citând observator.tv

Din cauza vitezei excesive, impactul camionului şoferului român cu cel din faţa sa a fost atât de puternic, încât cabina acestuia a zburat efectiv de pe şasiu, iar conducătorul auto a fost luat cu elicopterul după descarcerare, fiind pe moarte.

Şoferul celuilalt camion în care românul a intrat, este uşor rănit, datorită inspiraţiei celui de-al treilea şofer, un tânăr de 24 de ani care avea camionul plin cu vopseluri şi uleiuri extrem de inflamabile.

Într-un comunicat dat presei germane, poliţiştii au declarat că şoferul de 24 de ani a oprit în coada unei coloane blocate în trafic, pe A27, în apropiere de Walsrode-West, iar în faţa lui era un autocar cu 30 de pasageri. Fiind conştient că are o încărcătură periculoasă, tânărul şofer a oprit la distanţă de autocar şi a stat atent cu privirea în oglinda din stânga sa.

A văzut cum şoferul român vine cu viteză şi chiar înainte de impactul acestuia cu TIR-ul din faţă a demarat spre stânga, spre centrul autostrăzii.
Astfel, camionul în care a intrat românul nu a proiectat TIR-ul din faţă în autocarul plin cu oameni, poliţia declarându-l erou pe şoferul de 24 de ani, pentru prezenţa lui de spirit şi pentru atenţie. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul cititulnudoare.ro