Un fermier italian a avut două soţii pe care le-a UCIS şi le-a dat de mâncare la PORCI, una era româncă

Un caz extraordinar de grav s-a descoperit de curând în Italia. Italianul Valerio Sperotto, proprietarul unei crescătorii de porci care a murit în 2011 la vârsta de 64 de ani, a fost ucigasul soţiilor lui. Acesta a avut două neveste, o italiancă și o româncă, care au dispărut fără urmă la Velo d’Astico (Veneto), prima în anul 1988, cealaltă unsprezece ani mai târziu, în 1999, scriu cei de la rotalianul.com

Cele două femei se numeau: Elena Zecchinato și Virginia Mihai, amândouă fiind soțiile italianului. Astăzi, despre Virginia Mihai autoritățile sunt convinse că a fost ucisă și dată ca mâncare la porci.

De zeci de ani de zile, despre cele două femei, care au fost soţiile italianului Valerio Sperotto, nu se mai şita nimic. Acestea au fost declarate ca fiind dispărute de la domiciliu.

Totul a fost credibil până acum câteva zile, când, pe teritoriul fostei ferme de porci s-au întors carabinierii, iar misterul a fost elucidat. Există probe și certitudinea că cele două femei au fost ucise și date ca mâncare la animale, iar porcii au făcut ca trupurile lor să dispară, cu excepția dinților și a unghiilor.

Anul trecut, experții de la Labanof, laboratorul din Milano, au găsit o unghie umană pe teritoriul fostei fermei a crescătorului de animale si au realizat că, unghia pe care au găsit-o a aparținut româncei Virginia Mihai. Comparația cu ADN-ul prelevat de pe periuța de dinți a româncei nu a lăsat nicio urmă de îndoială în acest sens. Articolul continua dupa reclame …

O probă de necontestat că cea de-a doua soție a lui Valerio Sperotto se afla la fermă în anul 1999 și nu la Vicența, în zona gării, unde i-a fost găsită mașina încuiată și cu portofelul în interior. Un complice l-ar fi ajutat pe Sperotto să disimuleze o dispariție voluntară a femeii, ca mai apoi el să se elibereze de corpul acesteia dându-l pradă porcilor.

Aceasta este ipoteza anchetatorilor care acum, convinși că Virginia Mihai a avut parte de un sfârșit teribil, reiau de la zero cercetările și în ceea ce privește dispariția primei soții a italianului, Elena Zecchinato, despre care nu se știe nimic din anul 1988.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com