Românul Leonard Tamaş de 28 de ani este dat dispărut de două săptămâni, de la domiciliul din Italia.

O familie de români speră într-o minune cerească în privinţa găsirii copilului lor, Leonard Tamaş de 28 de ani. Acesta era stabilit de mai mult timp la la Castelfranco, Italia şi a dispărut de aproximativ două săptămâni de la domiciliu, iar rudele sunt disperate că nu mai ştiu nimic de el, scriu cei de la observator.tv

Conform ultimilor date, tânărul a plecat cu bicicleta de acasă şi de atunci nu a mai fost văzut, iar rudele nu au mai primit nicio veste despre el.

Leonard Tamaş are 1,70 metri înălţime, circa 60 de kilograme şi era îmbrăcat, la momentul dispariţiei, într-un tricou roz şi cu pantaloni lungi de culoare verde, scriu cei de la Treviso Sette Giorni.

Sora Andreea Mocanu, care este stabilită la Torino, face zilnic apeluri pe grupurile de Facebook, însă deocamdată demersurile sale sunt fără succes.

Rudele lui Leonard susţin că acesta nu avea supărări şi nu a fost implicat în vreun conflict, dar încep să-şi piardă speranţa ţinând cont de numărul mare de zile trecute de la dispariţie.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv