Miron Cozma “se întoarce” şi doreşte să ajungă Preşedintele României

Nu este un capat de ţară, dacă mai candidează încă o persoană la Preşedinţia României. Se anunţă o campaniei electorală de proporţii cu mulţi candidaţi, unii cu şanse reale, iar alţii cu “eşecul” în portofele…

Miron Cozma este cunoscut cetăţenilor acestei ţări încă din anul 1990, atunci când s-a făcut remarcat ca fiind liderul incontestabil al minerilor, ce în vara acelui an, aruncau România în haos şi violenţă.

Miron Cozma a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale de la finalul acestui an, adunând până în prezent 123.000 de semnături. „Am strâns 123.000 de semnături”, a spus Miron Cozma la Antena3. El va candida ca independent.

Miron Cozma a fost liderul sindical al minerilor din Valea Jiului şi este de profesie subinginer minier. În 1999 a fost condamnat definitiv pentru infracțiunile comise în Mineriada din 1991. Președintele Ion Iliescu l-a graţiat în anul 2004. Pe 13 iunie 2017, a fost trimis în judecată, alături de Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și alții, pentru infracțiuni contra umanității, scriu cei de la stiripesurse.ro

„Mi-am depus la Autoritatea Electorală Permanentă actul legal privind candidatura mea la alegerile prezidenţiale din 24 noiembrie 2019. Voi candida independent, chiar dacă sunt preşedintele PSDM. Pentru a-mi putea depune candidatura am nevoie de cel puţin 200.000 de alegători, aşa că voi începe strângerea de semnături şi demararea celorlalte impuneri legale. Vă aştept cu drag, alături de mine, pentru a salva ţara de la dezastru şi a readuce românii acasă”, a transmis Cozma un mesaj prietenilor, conform click.ro Sursă FOTO.

loading...