O româncă de 19 ani, întoarsă de la muncă din străinătate, a MURIT într-un accident, la doar câţiva metri de casă. Venise să se CĂSĂTOREASCĂ

Un destin tragic şi un accident stupid. De asta a avut parte o tânără de doar 19 ani, care şi-a pierdut viaţa într-un accident petrecut în localitatea ieşeană Picioru Lupului, marţi noapte, scriu cei de la stiridiaspora.ro

Tânăra venise acasă din Danemarca, acum 3 săptâmâni, cu gândul ca să-şi facă actele pentru a se putea căsători în toamnă. În teribilul accident a murit și unchiul fetei, iar soția acestuia este internată în stare gravă la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.

Medicii au un prognostic rezervat în ceea ce o priveşte. A suferit multiple fracturi, dar și un traumatism cranio-cerebral sever și unul toracic. Femeia are vârsta de 34 de ani şi este mamă a trei copii.

Cum s-a întâmplat totul?

Cei trei se întorceau pe jos acasă, pe o linie de cale ferată, despre care credeau că este în reparații, când au fost loviți de trenul București-Iași, în zona localităţii Picioru Lupului, comuna Ciurea. Articolul continua dupa reclame…

„Ei stau pe deal şi ăla era traseul lor, o luau pe o cărăruşă să ajungă acasă, era mai scurt traseul pe acolo. Sunt două linii: una pe care urcă trenul şi aia pe care coboară. Aia pe care coboară fiind defectă, în reparaţii, trenul cobora tot pe linia pe care urca. Ei auzind claxonând, claxonând, nu şi-au dat seama că vine trenul aşa, or fi zis că e din sens invers,… şi atunci au fost loviţi”, a povestit, miercuri, o vecină a familiei.

Despre fata de 19 ani s-a aflat că era plecată la muncă împreună cu prietenul ei și cu un frate. „Acum au venit să îşi facă actele să se căsătorească. Trebuiau să aibă nuntă în septembrie sau în octombrie”, a mai spus vecina victimelor.

Mama bărbatului de 41 de ani povestește și ea, că cei trei mergeau spre casă în fiecare zi pe şina de tren. „Pe aici treceau tot timpul. Prin altă parte nu aveau cum să ajungă acasă, treceau pe aici, peste linii. Veneau de la muncă, el lucra în construcţii. Are trei copii”, a spus Georgeta Cărăuşu, mama bărbatului care a murit în accident.

Cei trei copii, o fată de 15 ani şi doi băieţi de 5, respectiv 6 ani, sunt acum în grija familiei fratelui bărbatului. „Copiii sunt la noi. Sperăm să îşi revină mama. Trei copii fără tată, măcar să îşi revină mama…”, a spus mătușa copiilor.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul stiridiaspora.ro