Raed Arafat: Cu toate că salariile au crescut semnificativ, tot mai sunt MEDICI care primesc ŞPAGĂ!

Raed Arafat este supărat pe bună dreptate pe medici şi le transmite următoarele: „dacă medicul ia bani de la pacient, trebuie să PLECE ACASĂ!”, scriu cei de la totcenustiai.com

Secretarul de stat Raed Arafat a fost invitat de curând la o emisiune de la postul DigiFM şi a fost întrebat, ce părare are despre aceşti medici, avizi după banii pacienţilor?

Fără să stea prea mult pe gânduri şi vizibil deranjat, acesta a explicat că în ultimul an de zile, salariul unui medic debutant pleacă de la minim 13.000 de lei, ceea ce înseamnă aproximativ 3.000 de euro, mai mult decât salariul lui, care abia ajunge la 2.000 de euro.

„Mai sunt care făceau mai mult ca salariile de azi şi e foarte greu să-i obişnuieşti ca să nu continue când salariul e mai mic decât primeau”, a declarat Raed Arafat, secretar de stat MAI.

„Eu, ca secretar de stat, am sub salariul unui medic specialist care a terminat acum o facultate. Câştig 2000 de euro. Extact. Iar un medic specialist tânăr care acum a ieşit, ştiu că salariul lui începe de la 13.000 de lei, pe lângă care se mai adaugă gărzile şi sporurile, ceea ce le ridică salariul la peste 20.000 de lei. Articolul continua dupa reclame …

Despre pacienţii care doresc să mulţumeasca medicilor pentru buna lor prestaţie, aceştia pot copia sistemul britanic, unde se dă la medic o sticlă de ceva, o carte sau un buchet de flori, acest lucru fiind posibil, numai după ce pacientul este externat”.

Sursa FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul totcenustiai.com