Video incredibil! Un bărbat care arăta ca un „cadavru viu” a fost salvat după o lună din bârlogul unui urs

Întâmplarea incredibilă s-a petrecut în Rusia, atunci când Alexandru a fost prins de un urs care i-a rupt coloana vertebrală și l-a păstrat în bârlogui lui, pentru a fi mâncat la o masă viitoare. Într-una din zile, în regiunea Tuva din Rusia, aproape de granița cu Mongolia, un grup de vânători însoţiţi de câini au trecut pe lângă bârlogul unui urs, iar câinii au alergat în interior, după care au refuzat să mai iasă şi meargă mai departe, scriu cei de la stiri.aiudeanul.ro

Vânătorii au verificat interiorul bârlogului și au găsit ceea ce credeau că este o mumie umană. Ulterior au constatat că omul găsit acolo era în viață.
Din informaţiile primite, bărbatul se pare că se afla în bârlogul ursului de mai bine de o lună, informează cei de la Daily Mail.

Profesorul Ivan V. Seryodkin, de la Academia de Științe din Rusia, a explicat de ce face acest lucru ursul. Acesta își păstrează prada ascunsă de ceilalți necrofagi. În timp, carnea se descompune și devine “coaptă”, ceea ce o face mai ușor de mâncat și digerat.

Alexandru a mărturisit că și-a băut urina pentru a rămâne în viață. El a trăit în tot acest timp cu groaza că ursul se poate întoarce în orice moment ca să-l mănânce. Medicii au spus că este un “miracol” că nu a fost ucis de urs şi nu-şi pot explica, cum a reușit bărbatul să supraviețuiască atâta timp.

Conform informaţiilor din presa locală, omul nu-şi aducea amine decât numele, neştiind ce vârstă are şi care este numele lui de familie. El a fost descris ca având “leziuni grave și țesuturi necrozate” deoarece a petrecut atât de multe zile nemișcat în bârlog. Articolul continua dupa reclame…

Este binecunoscut faptul că regiunea Tuva este preferata Președintelui Vladimir Putin, pentru vacanțele de vânătoare.

Sursă VIDEO: Daily Mail. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiri.aiudeanul.ro

APASA AICI PENTRU VIZUALIZAREA FILMULUI